Gama completa de microcamere video spion si microfoane ambientale !

Mini reportofon profesional 300 ore - SPYEDIC B30001

Mini reportofon profesional model SPYEDIC B30001 . Dimensiuni ultra mici , inregistrare continua 90 de ore , senzor de activare vocala si posibilitate programare ora inregistrari .

Livrare din stoc

1.920,00 RON

Descriere

Detalii

Mini reportofon profesional 300 ore - SPYEDIC B30001

Mini reportofon profesional model SPYEDIC B30001 . Dimensiuni ultra mici , inregistrare continua 90 de ore , senzor de activare vocala si posibilitate programare ora inregistrari .

Mini reportofon profesional model SPYEDIC B30001, cu dimensiuni extrem de mici, cat un dop de pet ! Fabricatie Rusia !!!

 

Mini reportofonul profesional SPYEDIC B30001 este proiectat special pentru inregistrarile audio profesionale. Inregistrarile pot fi descarcate cu usurinta, cu ajutorul soft-ului si cablului USB, pe calculator.

Datorita dimensiunilor foarte foarte mici SPYEDIC B30001 poate fi ascuns absolut oriunde : sub birou , in masina , in poseta sau in captuseala hainei . Singura limita este imaginatia dumnavoastra .

 

Mini reportofonul profesional SPYEDIC B30001 este o adevarata opera de arta !!!

 

Date fiind dimensiunile foarte mici, reportofonul SPYEDIC B30001 poate inregistra in regim continuu 3 zile, doar cu o singura baterie. Mai mult, reportofonul SPYEDIC B30001 poate inregistra pana la epuizarea memoriei sau in bucla (functie de suprascriere ) .

 

Microfonul este extrem de sensibil si poatecapta sunetele de pana la 9m distanta, chiar ascuns in spatii inchise (cutii ,suporturi ,) sau printre haine . Este cel mai clar sunet posbil !!!

 

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrari la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul SPYEDIC B30001 poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval . Cu ajutorul acestor functii suplimentare , fata de un reportofon spion obisnuit , se poate prelungi durata de viata a bateriei pana la 8,5 luni .

Fiecare inregistrare este denumita cu data si ora, la care a fost facuta inregistrarea,astfel, puteti vedea fiecare inregistrare la ce ora a fost facuta .

SPYEDIC B30001 este foarte usor de utilizat , avand un singur buton de pornit/oprit restul setarilor fiind facute din softul cu care vine dotat mini reportofonul .

Pentru protectia inregistrarilor , puteti parola memoria mini reportofonului SPYEDIC B30001.

 

Specificatii tehnice mini reportofon profesional SPYEDIC B30001 :

 

- Nivelul de zgomot pentru activare vocala : > 64dB
- Inregistrare: mono
- Frecventa de inregistrare: 100Hz-10kHz
- Sensibilitate microfon: 7-9m
- Interfata USB: 1.1
- Viteza de descarcare: 5,5Mb /s
- Timp de inregistrare ( 2 Gb memorie): 300ore
- Timp de functionare baterie(inregistrare continua): 90ore
- Timp de functionare baterie cu senzor de activare vocala pornit : 190ore
- Stand by: maxim 8,5 luni
- Tip carcasa: plastic/metalic
- Dimensiuni: diametru =26,5mm, grosime =10mm
- Greutate: 7g (fara baterie)
- Tip baterie: CR2032 (3V)

- Posibilitate upgradare firmware

 

Soft-ul si cablul USB sunt incluse.

Pretul include TVA.

Recenzii

Va rugam sa ne impartasiti parerea dumneavoastra

Etichete

Etichete

Folositi spatii pentru a separa etichete.Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.