Gama completa de microcamere video spion si microfoane ambientale !

Reportofon Spion Cu Activare Vocala Edic-mini Tiny B47-300h

Testeaza acum Reportofon Edic-mini Tiny B47-300h .Ideal pentru spionaj audio discret . Cel mai mic pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET ACUM !!!

Livrare din stoc

1.930,00 RON

Descriere

Detalii

Reportofon spion Edic-mini Tiny B47 - 300 de ore

Reportofon profesional Edic-mini Tiny B47 cu un stanby de 160 ore , memorie pentru 300 de ore inregistrari si senzor de activare la detectia vocii .

Lungime 50mm
Diametru 15mm
Greutate 19g
Carcasa Metal
Timp de inregistrare 300h
Durata baterie in timpul inregistrarii Cu baterii G13-A-pana la 40 ore , cu baterii air-zinc- pana la 160 de ore
Alimentare baterii

Digital si compact EDIC- mini Tiny B47 este capabil s se potriveasc mai multor cerine fiind capabil sa inregistreze de la 160 de ore la o singur ncrcare iar memoria lui suporta inregistrarea a 300 de ore fr pauz. Sistemul de activare de voce va ofer cu un timp de nregistrare chiar mai mare n volumul de memorie fix s i toate acestea se realizeaz cu un dispozitiv de dimensiuni extrem de mici, cu cel mai simplu sistem de control Edic-mini Tiny B47.Micul reportofon are dimensiuni de doar 50x15 mm.

Forma cilindric, plcut si carcasa de metal a reportofonului sunt foarte convenabile pentru mascarea reportofonului . Edic-mini Tiny B47 este alimentat de trei baterii, G 13-A, sau baterii zinc-air, care ofer nregistrare continu, pentru 160 de ore. Astfel de baterii pot fi cu usurinta achiziionate din orice magazin.

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala )- regim de activare automata a inregistrarii la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet si se vorbeste (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul Edic-mini Tiny B47 poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval .

Specificatii tehnice Edic-mini Tiny B47 :

Carcasa de metal

Dimensiuni: 50X15mm

Greutate: 19g (fara baterie)

Sensibilitat a microfonului ncorporat este de 7-9m

Modul de nregistrare Mono

Durata bateriei n modul de nregistrare (frecvena de eantionare: 8 kHz, necomprimate): cu baterii G13-A - pana la 40 de ore, cu baterii air-zinc - pana la 160 ore;

Durata bateriei n modul de VAS - pn la 168 ore

Durata bateriei in stand-by- 4-5 luni

Alimentare: baterii G-13A-3 bucati

Conectare USB (Bateria se incarca in timp ce este conectat la un computer)

 

Caracteristici Edic-mini Tiny B47

 

 • Dimensiunile foarte mici
 • Consumul redus de energie
 • Inregistrarile de inalta calitate
 • Microfonul de inalta sensibilitate
 • Banda de frecventa larga
 • Protectie cu parola
 • Design unic
 • Funcionaliti simplificate i un singur buton de control, LED-urile reportofonului indic modurile de funcionare ale reportofonului
 • Sistemul de Activare voce (VAS), care comprim eficient pauze n mesaje, creste prin urmare perioada de inregistrare. Folosind acest sistem economisete memorie si baterie n timpul pauzelor dintre discutii .
 • Durat de nregistrare continua 300 de ore
 • Cronometrul pentru a porni nregistrarea
 • Semnatura digitala a inregistrarilor

Productie RUSIA

Garantie 36 de luni .

 

Recenzii

Va rugam sa ne impartasiti parerea dumneavoastra

Etichete

Etichete

Folositi spatii pentru a separa etichete.Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.