Gama completa de microcamere video spion si microfoane ambientale !

Reducere

GPS Tracker spy, functie SOS pentru copii si batrani

Cumpara ACUM GPS Tracker spy, functie SOS pentru copii si batrani la cel mai mic pret azi pe Spy Shop spy-soft.ro . Ideal pentru copii , batrani , masini ,barci sau biciclete . Model MGTSOS72 .

Livrare din stoc

Preţ normal: 966,00 RON

Promotie 423,00 RON

Descriere

Detalii

Mini echipament cu cartela GSM pentru a transmite coordonatele GPS ale unei persoane si pentru a comunica in caz de urgenta.

Aparatul are atat microfon cat si difuzor, asa ca il puteti folosi in mai multe moduri pentru a comunica in special cu copii dumneavoastra.

Este mic, are doar cativa centimetri si se poate pune chiar si la gat, cu ajutorul unei panglici cu care vine in cutie. Este recomandat copiilor prescolari cu care nu puteti comunica pe un telefon mobil.

Cel mai important este faptul ca se foloseste incredibil de usor. Copilul nu trebuie decat sa apese un buton iar dumneavoastra sa utilizati un telefon mobil.

Chiar daca este dedicat in special copiilor si batranii cu probleme de memorie l-ar putea folosi in acelasi fel.

Cum functioneaza Dispozitivul Gps Tracker si comunicare SOS MGTSOS72 ?

In primul rand are nevoie de o cartele GSM. Aceasta va ajuta sa comunicati cu dispozitivul fie prin ascultare-vorbire fie prin primirea coordonatelor de spatiu pentru a identifica perimetrul in care se afla purtatorul.

Toate aceste actiuni vor incepe cu un sms din partea dumneavoastra pentru ca aparatul sa-si activeze una din functii. De la distanta dumneavoastra puteti sa: ascultati discret ce se vorbeste in jurul localizatorului ( ascultare ambientala ) sau sa transmiteti un mesaj verbal,

Cel care poarta dispozitivul va poate apela in caz de urgenta prin apasarea unui buton. Un al doilea buton va apela automat un al doilea numar de telefon prestabilit. Mai mult, apelurile se vor repeta de 5 ori in caz ca nu exista raspuns. Aceasta metoda va asigura rapiditate si siguranta. Practic in asta consta functia SOS de transmitere rapida a unui mesaj in situatii extreme. Tot cel care poarta dispozitivul poate transmite prin apasarea butonului mare cu litera S, si pozitia lui exacta.

Ca functii suplimentare veti beneficia de avertizare pe numarul de telefon de pe care faceti supravegherea, cand acumulatorul se descarca sau cand cartela gsm este scoasa din aparat.

Specificatii tehnice

Retele GSM

850/900   1800/1900 MHZ

Perioada de transmisie coordonate

5-30 sec

GPRS standard

Clasa 12

Acuratete pozitie

5 – 15 m

Temperatura si umiditate

-20+70 C , 5%-95%

 

Perioada de stand by pana la 5 zile

Incarcare Usb

Cutia produsului contine:

Dispozitiv Gps Tracker si comunicare SOS

Cablul USB

Incarcator priza

Panglica

Manual de utilizare

Garantie: 12 luni

Recenzii

Va rugam sa ne impartasiti parerea dumneavoastra

Etichete

Etichete

Folositi spatii pentru a separa etichete.Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Produse spy similare sau complementare