Gama completa de microcamere video spion si microfoane ambientale !

Reportofon Cu Activare Vocala Edic-mini Daily S50-300h

Verifica acum Reportofon Edic-mini Daily S50-300h disponibil pe spy-soft.ro la preturi minime . Cel mai vandut in Romania !!!

Livrare din stoc

3.195,00 RON

Descriere

Detalii

Pentru realizarea setarilor acestui nou reportofon nu este necesara utilizarea PC-ului. Modul de inregistrare este setat in opt profile, care pot fi redenumite in functie de preferintele fiecaruia(casa, strada,club).Inregistrarile audio pot fi ascultate prin intermediul castilor din dotare direct din dispozitiv, fara a fi necesara prezenta unui calculator.

Edic-mini Daily S50 - este capabil sa inregistreze si sa se incarce in acelasi timp . Bateria reincarcabila a minireportofonului poate fi reincarcata prin intermediul unui adaptor de priza dar si cu ajutorul cablului USB la portul USB al PC-ului.

Informatii despre ora curenta, capacitatea de stocare ramasa neutilizata, temperatura din interiorul carcasei reportofonului, cat si data sunt afisate pe cadranul ceasului minireportofonului. Minireportofonul comunica cu PC prin intermediul adaptorului USB-SPI.

Cu ajutorul soft-ului, puteti seta mai multe functii ale acestui micro reportofon, cum ar fi: VAS (Voice Activation System- activare vocala ) - regim de activare automata a inregistrari la aparitia sunetului, adica sa porneasca inregistrarea in momentul in care apare un sunet (sensibilitatea poate fi setabila din softul inclus ), si sa se opresca automat la disparitia acestuia, asteptand urmatorul sunet pentru a incepe o noua inregistrare. Mini reportofonul EDIC Daily S50 poate fi setat pentru pornirea automata a inregistrarii la o anumita data sau ora , sau in fiecare zi intr-un anumit interval . Cu ajutorul acestor functii suplimentare , fata de un reportofon spion obisnuit , se poate prelungi durata de viata a bateriei pana la 8,5 luni .

 

 

Specificatii tehnice  Ceas reportofon spion Edic-mini Daily S50

Lungime 42 mm
Latime 32 mm
Grosime 11 mm
Greutate 20 g
Carcasa Metal
Timp inregistrare Continua 300 ore
Durata baterie in mod inregistrare Pana la 50 ore
Durata baterie in modul activare vocala Pana la 3 zile
Durata baterie in modul stand-by Pana la 9 luni
Mermorie incorporata 2 gb
Format audio Mono
Banda de frecventa 100 Hz pana la 10 Khz
Raza dinamica - 80 db
Sistem de activare vocala Da
Inserare timp pe inregistrare Da

 

Garantie 36 de luni .

Productie Rusia .

Recenzii

Va rugam sa ne impartasiti parerea dumneavoastra

Etichete

Etichete

Folositi spatii pentru a separa etichete.Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.